Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: kyber0girl
Категория: Технологии
Прочетен: 22621
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 19
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.04.2007 08:56 - тва не - изплезените езици
Автор: kyber0girl Категория: Технологии   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
0



Отдавна се каня да напиша този материал. В него става дума за мъжете с изплезени езици. Сигурен съм, че всеки познава поне по един такъв – ако не собственото ви гадже (в случай, че сте жена), то гаджето на най-добрата ви приятелка и в повечето случаи –най-добрия ви приятел (ако сте мъж).
По какво да различим мъжа с изплезен език от останалите мъже? Не по това, че се плези, разбира се! Всъщност той е доста сериозен и никога не се плези, камо ли пред приятелката си.  Ще дам жокер – представете си загорял програмист (тук нямам за цел да обидя програмистите, които много уважавам, техният труд е ценен, но пък и  програмистите, които аз познавам нямат нищо общо с програмистите по принцип), та представете си загорял програмист, който не е барвал нищо от две години. Изведнъж Съдбата решава да покаже безкрайната си щедрост и изненадващо нашият започва да се появява по разни партита и свински запивки с приятелка. При това момичето изглежда съвсем нормално (на пръв поглед няма никакви видими дефекти). Дали е с него заради двата бона заплата или има някаква друга изгода в случая не е важно. Важното е, че въпросният младеж изведнъж решава да преосмисли цялата си житейска философия и се променя тотално. Първата реформа е да престане да с вижда с приятелите си. Или пък, ако това стане по случайност, готов е да ги зареже в мига, в който получи безплатен ес ем ес от интернет, изпратен от Нея. Втората реформа е в начина на живот: зарязва алкохола, започва да ходи на фитнес, спира да пуши или става вегетарианец. Третата промяна е в самочувствието – смачканият доскоро човечец изведнъж започва да се чувства като Бял човек. Демонстрира завидно добро  състояние на духа, говори за жени (забележете - в множествено число!!!), при това от позицията на разбирач, изобщо става много голям отворко. Готов е даже да се подиграе с тебе или да ти даде съвет, ако се изтървеш, че и ти не си пипал от доста време насам. Мога да изредя още много характеристики на мъжа с изплезен език, но тъй като ме мързи, ще се спра на основната му характеристика -  той е покорен като кученце и е готов да изпълни всяка прищявка на новата си приятелка, като мисли, че с подобно поведение увеличава шансовете си пред нея.
Е, имам една новина за тебе, путьо! Мъжете също плачат! Сигурен съм, че ако се разпознаваш някъде из горните редове и ти ще плачеш един ден, при това с горчиви сълзи. Защото не знаеш елементарните правила на играта. Аз ли да те уча, че всички глупости, които ти говори мацката, ги говори само, за да се направи на интересна, и, че няма нужда да й се връзваш на акъла, защото тя точно това иска – да не й се връзваш, а да имаш собствено мнение по въпроса. Не се ли досещаше, че дори най-голямата кучка се прави на строга господарка само и само, за да привлече с поведението си по-силен от нея алфа- мъжкар, който да я захапе за шията и да я сложи на мястото й, заради което тя ще го обича до гроб? Не ти ли мина през ума, че именно хората, които са ти търпели депресията и простотиите цял живот (а именно – приятелите ти)  заслужават малко повече уважение от сляпата неделя, дето е решила да ти пусне?  Не ти мина? Ето заради това хора като теб чукат рядко, бате! Защото не знаят правилата на играта. Да ме прощаваш, ама сам си го търсеше. С всеки изминал ден езикът ти ставаше все по-дълъг, докато накрая не започна да обираш боклуците по земята с него. А тя, мацката, колкото и да е загубена, търси всичко друго в този живот, но не и мъж с изплезен език. И знаеш ли защо? Защото вече си има поне един, бил той бивш приятел, загорял шеф или квартален сваляч. Ето, че вече и ти си сред тях. Добре дошъл в клуба на изплезените езици! Гледай поне да извлечеш някаква поука от цялата работа, че да не се прецакваш цял живот по един и същ начин. Вярвам в теб, знам, че можеш и ти желая успех!

.

.

Тихомир Димитров




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив