Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: kyber0girl
Категория: Технологии
Прочетен: 22624
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 19
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.03.2007 15:43 - да кажем ''не'' на чалгата!да бъдем европейци!
Автор: kyber0girl Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2007 16:50


не мога да разбера защо всички се палят толкова много по тея крави от пайнер,след като си им личи,че са прости кат" цървули и пеят като хиени.(аре да не убиждам хиените,те не заслужават)албена вулева им разголи фамилията със ""сигнално жълто"" ама те си продължават к***и мръсни.то живота не е само голи п***и ами и акъл трябва.представете си само ако например някое дете попита гергана:"како какво е акъл?" и тя ще седи и ще гледа като паднала от марс.така ли искате да се развива ""европейската"" ни държава?

кралицата на попфолка-азис се опитва да привлича колкото се може повече внимание към него,ама старо куче не може да се научи на нови номера.той взе че и в vip brother цъфна с китаеца си,с последни опити да привлече заглавията на списанията,поне докато не му бият шута от къщата.наскоро видях заглавие на списание "извънземно ли е азис?!",което ме шокира тотално,но после ми просветна крушката над главата,азис е НЛО,което се опитва да ни научи на неговите обичаи и привички.

гергана,или както аз й викам "герганъ" е най сърцераздирателната чалга певица,което си личи по сайта й.написах й името на търсачката и влязох в първият сайт,който видях.там пишеше,че фен сайтът на гергана е на друго място.най-накрая се докопах до него и най-отгоре пишеше следното:"Намирате се в сайта на Гергана. Тук ще откриете много информация и снимки. Възможно е на места да бъдат открити различни грешки, за които не отговоряме..." разбира се,че вие не отговаряте,това го е писала герганъ а ние си знаем,че тя е простичка.

самата фирма пайнер е развъдник за кухи лейки с разголени задни части,пеещи:целувай ме,люби ме или е*и ме!(звездичката е буквата Б)това са долнопробни селски посмешища,танцуващи като мечки,опитващи се да се оттърсят от зимния сняг.те нямат завършено дори средно в некое даскало,а за да допътуват до софия са работили като стриптизъорки в кварталната бакалия,като са взимали по 10 лева от всеки доволен клиент.

.НЕ  НА  ЧАЛГАТА  ,  ВСИЧКИ ,  КОИТО  СЛУШАТ  ЧАЛГА  СА  ПЪЛНИ  ИДИОТИ  И  ЛУМПЕНИ  .  ПРЕДАТЕЛИ  НА  БЪЛГАРСКАТА  КУЛТУРА  , ТРЯБВА  ДА  ГИ  РАЗСТРЕЛВАТ  ПО  УЛИЦИТЕ  И  ДА  ГИ  ЗАТВАРЯТ  В БУНКЕРИ  ДА  ПУКНАТ  КОПЕЛЕТАТА  ГАДНИ . ! ! !



Тагове:   кажем,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив